illusztráció
Turisztikai Innovációs Verseny
A győztes ötlet bárhonnan jöhet.

A nevezés most minden felsőoktatási hallgatónak nyitott.

Hozd össze a csapatod és legyen a tiétek a befutó!

A verseny
Minden utazás egy jó ötlettel kezdődik!
Te hogyan újítanád meg a turizmust?
Mi a jövő turisztikai szakembereit keressük. Azokat, akik kivételes gondolkodásmóddal és tehetséggel rendelkeznek. Azokat, akik képesek az utazás jövőjét vizionálni, bátrak, kreatívok és nem félnek új dolgokkal kísérletezni. Csatlakozz hozzánk Te is, és formáljuk együtt a turizmus jövőjét! Jelentkezz Te is a CheckINN Turisztikai Innovációs Versenyre!
Díjak
A legjobb ötleteket benyújtó csapatok a szakmai mentoráció mellett kategóriánként 3 millió forint ösztöndíjban részesülnek.
JÓTANÁCSOK
AZ INDULÁSHOZ
az első forduló 5 fontos lépése
1
Első lépés
A jó csapat
Ha elhatároztad, hogy elindulnál a 3 millió forintos fődíjért, akkor az első tanácsunk egy ütős csapat megalakítása! Ahogy a csoportmunkáknál, úgy a versenyen is kifizetődő a motivált társak megválasztása. Sőt, van egy jó hírünk! Már csak két ilyen szuper emberre van szükség, mint Te!
2
Második lépés
Kutatás
A győzelemhez vezető út egyik kulcsa az igényekhez igazított újdonság, azaz maga az innováció feltérképezése. Nem mindig a világmegváltó projektekre kell törekedni, sokszor egy apró, ám annál fontosabb ötlet is érhet el nagy sikert.
3
Harmadik lépés
Az ötlet
Talán a verseny egyik legérdekesebb fázisa, amikor közösen találjátok ki a projekt részleteit. Jótanács, hogy ne vesszetek el a legapróbb részletekben, törekedjetek a hatékony, életszerű kialakításra! Mitől innováció az ötlet, mivel tudna hozzájárulni a hazai turizmushoz?
4
Negyedik lépés
Videó
Csapat? Pipa. Ötlet? Pipa. Akkor nincs más hátra, mint megragadni a telefonotok vagy a kamerátok és elmesélni nekünk mindezt. Mutassátok be magatokat, az ötletet, az innovációt! Szárnyaljon a fantáziátok, használjatok akár frappáns, ötletes szemléltetést.
5
Ötödik lépés
A feltöltés
Az első forduló nehezén már túl vagytok. Szép munka! Ideje feltölteni az elkészült anyagot. Ehhez nincs más dolgotok, mint a pályázati feltöltő rendszerbe belépni (ha nincs regisztrációtok, az Innovációs Verseny oldalán a Regisztráció gombra kattintva kövessétek a szükséges lépéseket) és a „Pályázatom – Pályázati adatlap megtekintése” gombra kattintva feltölteni a videót a megfelelő helyre.

FONTOS!
IGAZOLÁSOK

Ne feledjétek, a pályázat csak az aktív hallgatói jogviszonyokkal és a kitöltött I. számú melléklet feltöltésével válik érvényessé!

Ezeket az első forduló lezárásig van lehetőségetek a
„Pályázatom – Nyilatkozatok, igazolások”
részhez feltölteni.